SANKARILIIGAN WORKSHOP-TILAT Pukupaja

21Sankariliigan pukupajalla vapautuu ajoittain työtilaa tekijöille ja tuotannoille. Tiloja käyttävät projektiluontoisesti elokuva-, tv- ja näyttämötuotantojen pukusuunnittelijat sekä vaatesuunnittelijat. Lista käyttäjistä ja käyttötavoista on kirjava. Sankariliiga pyrkii huomioimaan vuokralaisen tarpeet yksilöllisesti. Tiloista löytyy yhteisten tilojen lisäksi valoisa kattorekillinen huone, jonka voi vuokrata erikseen esimerkiksi elokuvapuvuston varastoksi. Työskentelyä helpottaa sen viereltä löytyvät tavarahissi, pesula, värjäämö, sovitustila ja hyvin varusteltu vuokralaisten yhteiskäytössä toimiva ompelimo.

Sankariliigan tilat ovat yhtälailla ulkopuolisten vuokralaisten kuin ”Liigan” perustajienkin käytössä. Sankariliigan pukusuunnittelijat Laura Haapakangas, Laura Malinen ja Roosa Marttiini työskentelevät elokuva-, tv, mainos- ja näyttämötuotannoissa niin suunnittelijoina kuin muinakin työryhmän jäseninä. Liigalaisten pyrkimyksenä on pitää yllä suunnittelijaidentiteetin lisäksi myös kädentaitoja. Siihen auttaa Sankariliigan monipuoliset työskentelytilat studion toimistopöydistä patinointitiloihin.

Sankariliigan pajamestari Anni Konttinen
Kesällä Sankariliigan joukkoon liittyi pajamestari, ompelija ja vaatturi Anni Konttinen.Liigalta voikin nykyään tilata haastavatkin ompelutyöt. Aiemmin Anni on työskennellyt päätoimisena teatteripukuompelijana ja valmistuu piankäsityötieteen maisteriksi. Kehitteillä oleva workshop-toiminta Sankariliigan pukutiloissa odottaa hiljaisempia syysviikonloppuja, jolloin kesän päävuokralaiset, elokuvapuvustot ovat saaneet urakkansa päätökseen. Nyt kannattaa varata tilat talven tuotannoille ja mallistoille.

Vapautuvia työtiloja ja voi tiedustella Laura Maliselta p. 0445865861. Laura vastaa myös kysymyksiin ompelutöistä.

Ota yhteyttä

Kuvagalleria